Dosar penal pentru o femeie din Timiș pentru că nu a declarat că venise din Italia

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Poliţiştii lugojeni au întocmit dosar penal pe numele unei femei din Gorj, care voia să ajungă cu autocarul în judeţul ei, fără a declara autorităţilor că venise, vineri, din Italia. 

Femeia a fost carantinată imediat în judeţul Timiş, iar ceilalţi pasageri din autocar şi-au continuat călătoria, fiecare fiind preluat de poliţişti în judeţul de domiciliu, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă.

'Poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi despre faptul că într-un autocar care se îndrepta spre judeţul Gorj se află o persoană care ar veni din Italia. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că o femeie de 38 de ani a călătorit din Italia în Germania, iar la data de 13 martie a ajuns în Timişoara, de unde a plecat cu un autocar spre judeţul Gorj.

Întrucât femeia nu a declarat autorităţilor că este venită din Italia, poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Femeia a intrat în carantină în judeţul Timiş. După ce au trecut de judeţul Timiş, ceilalţi călători din autocar au fost preluaţi de poliţiştii din judeţele de care aparţineau', a mai afirmat reprezentantul IPJ Timiș, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel