Dorneanu, gest după ce a fost luat cu asalt de Rezist. Chirieac: Atitudinea lui, condamnabilă

Valer Dorneanu, preşedintele Curţii Constituţionale, după ce a fost luat cu asalt de un grup de protestatari #rezist, nu intenționează să depună o plângere.

Într-un clip postat pe rețeaua de socializare Facebook, se observă cum președintele CCR a fost apostrofat de mai mulți protestatari. „Aveţi un rol formidabil în ţara asta. De ce nu vreţi să ţineţi cu poporul, domnule? Aţi devenit antecamera PSD, stimate domn. Nu este frumos", i-a reproșat unul dintre protestatari lui Valer Dorneanu.

Luni, Aniela Nine, corespondent România TV, a transmis, în jurnalul orei 13.00, că Valer Dorneanu a spus că nu va depune o plângere penală și nu va iniția niciun demers după incidentul din weekend.

Ulterior, în cadrul unei intervenții telefonice la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat cum comentează decizia președintelui CCR. „Atitudinea domnului președinte Valer Dorneanu este condamnabilă. Această atitudine permite creșterea agresivității în societatea românească, până la momentul în care vor avea loc crime în stradă. Frică poate să îmi fie mie, să vă fie dumneavoastră. Dacă ești un înalt demnitar, un constituțional principal al statului român, nu îți mai aparții. Aparții funcției, țării. Nu este vorba despre persoana lui Valer Dorneanu. Ești președintele Curții Constituționale, organism care, în ultimii ani, a avut un rol fundamental în crăparea statului subteran, așa cum nu au avut curaj politicienii... deci este vorba despre funcție. Când am văzut cu toții ce au făcut oamenii aceia, faci o plângere penală", a declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel