Trump, teoria conspirației: De ce a trimis INTENȚIONAT China virusul în lume. ”Îi DISTRUGEA”

Donald Trump - foto Agerpres
Donald Trump - foto Agerpres

Președintele SUA, Donald Trump, se implică în lansarea unei teorii a conspirației privind pandemia de coronavirus. Cum și de ce ar fi ajuns acest virus să paralizeze toată lumea. 

Într-un interviu acordat publicaţiei The Wall Street Journal, Donald Trump a afirmat că, în opinia sa, China ar fi putut încuraja răspândirea pandemiei de coronavirus la nivel internaţional, pentru destabilizarea economiilor competitive.

”Există şansa să fi fost intenţionat” a spus Donald Trump. Întrebat dacă Beijingul ar fi făcut acest lucru pentru a răspândi efectele negative pe plan economic, preşedintele american a răspuns: "Corect. Au spus aşa: `noi suntem într-un dezastru. Statele Unite ne omoară`. Să nu uităm, economia mea, pe parcursul ultimului an şi jumătate, îi distrugea. Motivul sunt taxele vamale”, conform Mediafax. 

Totuși, el recunoaște că este doar o senzație a sa, nu există informații ale serviciilor secrete care să o confirme. În același timp, spune că sunt șanse mai mari ca virusul să se fi răspândit din incompetență sau din greșeală. Admite că ”nu cred că ar face acest lucru” Beijingul, în sensul în care să lase intenționat virusul liber, însă completează: "Dar nu se ştie niciodată. Însă a avut un impact". 

Președintele american mai spune că ”testarea este supraestimată, deşi eu am creat cel mai mare sistem de testare din istorie”, pentru că testarea masivă arată fața reală a infectării din SUA, ceea ce, spune el, face SUA să arate foarte urât.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel