Donald Trump, PUS la PUNCT. Michelle Obama, LOVITURA de grație. Mesaj PUTERNIC în ziua externării: "MINCIUNI"

Michelle Obama i-a dat lovitura de grație lui Donald Trump, chiar în ziua externării lui. 

Michelle Obama a publicat un videoclip prin care îi îndeamnă pe americani să iasă la vot și asta chiar în ziua în care Donald Trump a ieșit din spital.

Videoclipul a fost postat pe canalul de YouTube al lui Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidențiale din SUA. Interesant este faptul că niciun video de pe canalul de YouTube al fostului vicepreședinte american nu se apropie de performanța clipului cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. 

Astfel, Michelle Obama a transmis un mesaj calm și liniștit, dar pe un ton grav și serios și a reușit să atraga atenția milioanelor de americani. Mai mult, aceasta a atras atenția oamenilor că Donald Trump este rasist și că răspândește frică și confuzie în rândul populației. 

Iată mesajul ferm și plin de argumente stufoase al lui Michelle Obama

„Ceea ce face preşedintele este în mod clar greşit, este rău din punct de vedere moral şi, da, este rasist”, a declarat Michelle Obama, subliniind că valul de manifestaţii împotriva brutalităţilor poliţiei asimilate de Donald Trump „terorismului intern”.

„Numai o mică parte din aceste manifestaţii au cunoscut violenţe”, a completat ea, îndemnând la mobilizare pentru candidatul democrat, Joe Biden, un lider care are „sufletul, experienţa şi temperamentul necesar pentru a ne conduce spre zile mai bune”.

În faţa „minciunilor” lui Trump şi „conspiraţiilor nebuneşti repetate iarăşi şi iarăşi”, „chiar şi oamenilor rezonabili le poate fi teamă”. „Iar singurul lucru pentru care acest preşedinte este bun într-adevăr este de a utiliza frica şi confuzia şi a răspândi minciuni ca să câştige”, a avertizat Michelle Obama.

Imaginaţi-vă ce înseamnă ca bănuiala să planeze asupra voastră chiar de la naştere, pur şi simplu din cauza culorii pielii voastre. Rasismul, frica, diviziunea. Sunt arme puternice şi pot distruge o naţiune dacă nu le atacăm frontal”, a mai spus Fosta Primă Doamnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel