Don Lemon, jurnalist CNN, ACID cu Donald Trump: Mi-am pierdut un prieten în acest weekend. Vreau SĂ ȘTIU!

Jurnalistul american Don Lemon, de la CNN, a dezvăluit că un prieten apropiat al său, Robby Browne, avocat LGBTQ, a murit în acest weekend, ucis de COVID-19. El a transmis un mesaj puternic către Donald Trump. 

Jurnalistul CNN a criticat mesajul lui Donald Trump, din declarația de presă despre Coronavirus, subliniind că, în momentul în care toată SUA aștepta de la președintele american să le dea ultimele vești, dacă vor fi salvate vieților oamenilor, cum li se va schimba viața, Donald Trump a transformat ședința într-un dezastru, apărându-se pe sine, în loc să le spună americanilor cum să-și salveze vieților lor și a celor apropiați lor. 

Don Lemon a dezvăluit că: ”Mi-am pierdut un bun prieten în acest weekend, vreau să aud de la președinte cum va împiedica ca asta să se mai întâmple. În schimb, am o campanie video. Pentru ce aș avea nevoie de o campanie video? Vreau doar să știu cum să opresc moartea celor dragi! Cum îmi va împiedica această campanie video, domnule președintele, prietenii și pe cei iubiți să MOARĂ?”. 

El a mai spus că președintele Trump se comportă ca un rege: ”Aici e America, nu avem monarhie”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel