DOLIU în muzică. Un fost concurent la Eurovision, răpus de COVID-19 la 48 de ani

DOLIU în muzică. Un fost concurent la Eurovision, răpus de COVID-19 la 48 de ani / Foto: Pixabay
DOLIU în muzică. Un fost concurent la Eurovision, răpus de COVID-19 la 48 de ani / Foto: Pixabay

Un fost concurent la Eurovision a murit de COVID la vârsta de 48 de ani.

Hayk Hakobyan, cântărețul armean, cunoscut și sub numele de scenă ”Hayko” a fost răpus de COVID-19 la vârsta de 48 de ani, scrie Realitatea.net. Artistul a făcut o formă gravă a bolii, iar după ce a stat mai multe zile internat în spital a murit. Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online au putut observa că ultima postare pe contul său de Instagram datează de la începutul lunii septembrie, atunci când acesta cânta într-un restaurant. 

Acesta a participat la Eurovisionul din 2007, de la Helsinki, acolo unde a interpretat melodia „Anytime you need”. El s-a clasat pe locul 8 în finală. În anul 2003 și 2006, Hayko a fost ales cântărețul anului în cadrul Armenian National Music Awards. Acesta a a participat și la emisiunea de selecție națională pentru Eurovisionul din 2017, numită Depi Evratesil.

VEZI ȘI: Familia unui bărbat mort de COVID-19 a dat în judecată stațiunea unde acesta s-a infectat și cere daune de 100.000 de euro

"Vei fi mereu în inimile noastre"

Pagina oficială de Twitter a Eurovision a postat un mesaj de condoleanțe, în care precizează că regretă tragica veste.

"Ne pare foarte rău să auzim de moartea artistului armean Hayko. Hayko și-a reprezentat țara la Eurovision în anul 2007, unde a terminat pe locul 8 cu balada sa emoționantă „Anytime You Need”. Vei fi mereu în inimile noastre.", se arată în postare.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision: Sunt băiat în corp de fată

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a afirmat într-un clip pe reţeaua TikTok că se simte băiat în corp de fată.  Întrebată de fani dacă face parte din comunitatea LGBT, Roxen a spus că "tot timpul am crezut că sunt băiat în corp de fată. Mama îşi dorea foarte mult fată, a aflat că o să fiu băiat la radiografie (n.r. ecografie) şi a fost super tristă şi s-a rugat foarte mult să fiu fată şi cred că şi-a pus amprenta şi am rămas tot băiat, doar că sunt fată, sunt în corp de fată", a declarat Roxen pe Tik Tok.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel