Doliu în lumea sportului românesc. Un tânăr fotbalist s-a înecat

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un tânăr fotbalist a murit înecat într-un lac.

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit înecat în lacul Ghioroc, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad. Tragedia s-a întâmplat sâmbătă, 19 iunie.

Potrivit aradon.ro, băiatul care a murit era Dănuț Radu, un tânăr fotbalist. Acesta ar fi împlinit 20 de ani în luna octombrie. El a început să practice fotbalul la UTA, sub comanda lui Leontin Pința. A trecut pe la Gloria, unde l-a îndrumat Flavius Moisă, iar după aceea a jucat pentru Viitorul Arad. Flavius Moisă l-a luat ulterior el la CS Dorobanți și la Frontiera Curtici. A trecut peste o accidentare gravă la genunchi și fostul său antrenor se aștepta să ajungă un mare fotbalist.

Talentatul mijlocaș dreapta a trecut în 2019 la CS Ineu, unde a jucat mai mult în competițiile de juniori, dar a evoluat și la seniori. A renunțat să mai meargă la antrenamente cu câteva săptămâni înainte de începerea pandemiei de COVID-19. Avea ore după-masă și a decis să pună școala pe primul loc. În această vară urma să facă pasul spre Liga a 3-a, fiind așteptat să înceapă pregătirile cu Gloria Lunca Teuz Cermei, dar nu a mai apucat pentru că sâmbătă a murit înecat în lacul Ghioroc.

 

Un bărbat a fost luat de viitură în județul Neamț. Altul a murit în Galați

Un bărbat de 78 de ani a murit vineri seara, după cea  fost luat de viitură.  Tragedia s-a produs într-o localitate din județul Neamț. Pompierii nemțeni au fost înștiințați că un bărbat a fost luat de viitură în localitatea Almaș din comuna Gârcina. 

Au mers acolo pompierii din Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție cu o barcă și o autospecială pentru stingere. Bărbatul a fost scos din pârâu resuscitat. În pofida eforturilor medicilor, acesta a murit.

Un alt bărbat a murit, tot vineri, după ce a căzut într-o canalizare plina cu apă din orașul Galați. În zonă în care s-a produs incidentul se fac modernizări ale infrastructurii, iar canalizarea și șanțurile din apropiere au fost inundate în urma precipitațiilor de vineri, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentanților ISU Galați, apelul la 112 a fost făcut de o femeie care a văzut bocancii victimei în groapa cu apă. Pompierii și un echipaj medical s-au deplasat la locul indicat, dar trupul a fost scos din canalizare de trecători.

        

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel