Doliu în lumea politică. Un lider PNL a murit. Ar fi avut COVID-19

Doliu în lumea politică. Un lider PNL a murit. Ar fi avut COVID-19 / Foto: Pixabay
Doliu în lumea politică. Un lider PNL a murit. Ar fi avut COVID-19 / Foto: Pixabay

Un lider din PNL a murit. Acesta ar fi avut COVID-19. 

Doliu în lumea politică. Nicolae Ciucă, președintele Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și, totodată, fost consilier județean, a încetat din viață. Potrivit Republica, acesta ar fi fost infectat cu COVID-19. Tristul anunț a fost făcut de Organizația PNL Constanța, într-o postare pe Facebook.

”Figură marcantă printre liberali, fost consilier județean, Nicolae Ciucă ocupa, în prezent, funcția de președinte al Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și prim vicepreședinte OSNL. Generații de liberali au fost inspirați de dăruirea, tenacitatea si devotamentul domnului doctor. Partidul Național Liberal a suferit o grea pierdere. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite Organizația PNL Constanța, într-o postare pe Facebook.

Primar PNL din Vâlcea, decedat după ce s-a infectat cu COVID-19. Era nevaccinat

Primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a decedat pe 14 octombrie la un spital de boli pulmonare din judeţ unde era internat de două zile cu o formă severă a infecţiei cu SARS-CoV-2, au anunţat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, transmite Agerpres. Potrivit DSP, primarul din Stăneşti era nevaccinat şi a fost testat pozitiv în urmă cu aproximativ două săptămâni.

"Bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a prezentat pe data de 3 octombrie în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut un test rapid, care a fost pozitiv, şi a primit reţetă pentru tratament la domiciliul. În data de 9 octombrie, bărbatul a revenit la UPU şi, pentru că avea afectare pulmonară, a rămas sub supravegherea medicilor de aici până pe data de 13 octombrie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, pe sursă de oxigen. Din păcate, pe data de 15 octombrie a fost declarat decedat. Avea comorbidităţi - hipertensiune arterială şi diabet zaharat de tip II", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea, Amelia Piţiga.

Ionel Michiu era la al patrulea mandat de primar, din partea Partidului Naţional Liberal. 

VEZI ȘI: Doliu în politică. Un primar PSD a murit după ce a fost călcat de tramvai, în Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel