DOLIU în lumea filmului românesc. A murit de COVID-19

DOLIU în lumea filmului românesc. A murit de Covid / Foto: Pixabay
DOLIU în lumea filmului românesc. A murit de Covid / Foto: Pixabay

Un actor român cunoscut a murit de COVID-19.

Ionuţ Stoica, unul dintre cei mai iubiţi actori gorjeni, s-a stins din viaţă, aseară, la vârsta de 66 de ani. Bărbatul era internat de câteva zile cu Covid-19 în Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti.

"Cu profund regret anunţăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, actorul Ionuţ Stoica. Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!", a anunţat Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“.

Filmul „Poliţist, adjectiv“

Ionuţ Stoica a jucat unul dintre rolurile principalele ale filmului „Poliţist, adjectiv“, regizat de Corneliu Porumboiu, care a fost premiat la Festivalul de la Cannes.

Ionuţ Stoica suferea de mai multe afecţiuni medicale, dar problemele s-au agravat după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2. Acesta era internat de câteva zile la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti, scrie Realitatea.net. onuţ Stoica a fost actor al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu.


Un fost concurent la Eurovision, răpus de COVID-19 la 48 de ani

Hayk Hakobyan, cântărețul armean, cunoscut și sub numele de scenă ”Hayko” a fost răpus pe 1 octombrie de COVID-19, la vârsta de 48 de ani. Artistul a făcut o formă gravă a bolii, iar după ce a stat mai multe zile internat în spital a murit. Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online au putut observa că ultima postare pe contul său de Instagram datează de la începutul lunii septembrie, atunci când acesta cânta într-un restaurant. 

Acesta a participat la Eurovisionul din 2007, de la Helsinki, acolo unde a interpretat melodia „Anytime you need”. El s-a clasat pe locul 8 în finală. În anul 2003 și 2006, Hayko a fost ales cântărețul anului în cadrul Armenian National Music Awards. Acesta a participat și la emisiunea de selecție națională pentru Eurovisionul din 2017, numită Depi Evratesil. Pagina oficială de Twitter a Eurovision a postat un mesaj de condoleanțe, în care precizează că regretă tragica veste.

"Ne pare foarte rău să auzim de moartea artistului armean Hayko. Hayko și-a reprezentat țara la Eurovision în anul 2007, unde a terminat pe locul 8 cu balada sa emoționantă „Anytime You Need”. Vei fi mereu în inimile noastre.", se arată în postare.

VEZI ȘI: Doliu în România. A murit un mare interpret de muzică populară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel