Doliu în CJ Prahova. Director mort din cauza COVID - 19

Ioan Dragomir, fost director al CJ Prahova, a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Potrivit primelor informații, Ioan Dragomir a fost plecat în concediu, iar acolo s-a întâlnit cu sora lui venită din Spania.

De altfel, acesta ar putea fi și modul în care Ioan Dragomir s-ar fi infectat cu noul coronavirus.

„Conducerea Consiliului Județean Prahova, prin președintele Bogdan Toader, exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcției Județene de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene Prahova.

A fost un om de administrație, reprezentând cu profesionalism, dăruire și implicare instituția pe care a condus-o. Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis instituția, prin intermediul unui comunicat.

Coronavirusul a mai făcut recent o victimă și la Consiliul Județean Vaslui. Consilierul personal al președintelui CJ Vaslui a încetat din viață, la doar o săptămână după ce a aflat că a fost infectat cu COVID-19, potrivit Antena 3.

Starea consilierului i s-a agravat rapid, așa că medicii au luat decizia de a-l transfera la o clinică din Iași. Bărbatul avea mai multe comorbidități, printre care afecțiuni pulmonare și cardiace. Încă de la începutul crizei coronavirusului, Consiliul Județean Vaslui, instituție condusă de Dumitru Buzatu, a adoptat un plan de măsuri pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel