Doliu în Armată. Preot militar, ucis de COVID19

Radu Bogdan, preot militar în cadrul Garnizoanei Timişoara, a murit din cauza infecţiei cu COVID-19. Pentru el se făcuseră mai multe apeluri pentru donarea de plasmă. 

Preotul avea vârsta de 37 de ani, era căsătorit și avea trei copii. În urmă cu câteva zile, reprezentanții Spitalului Militar Timișoara au anunțat că Radu Bogdan a fost diagnosticat cu Covid-19, fiind internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. De asemenea, a fost făcut un apel la cei care au trecut prin boală pentru a dona plasmă, astfel încât preotul să poată avea o șansă la viață.

Din păcate, astăzi, în ciuda eforturilor medicilor, inima preotului militar a încetat să mai bată. Radu Bogdan a fost numit prin concurs ca preot militar la Brigada 18 Infanterie Banat în anul 2010.

„Preotul militar dr. Radu-Cosmin Bogdan a fost un slujitor vrednic, înzestrat de Dumnezeu cu mulți talanți, dar și cu o inimă blândă, caldă și deschisă către militarii și credincioșii pe care i-a păstorit de-a lungul anilor”, a transmis Mitropolia Banatului, conform vestbest.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel