Doi pacienți au murit în timp ce așteptau să se elibereze un loc la ATI, în spitalul din Craiova

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Medicii avertizează de câteva zile că numărul de pacienți COVID este tot mai mare, iar spitalele nu mai fac față. Urmările acestor creșteri încep să se vadă.

Locurile la ATI sunt limitate, iar acest lucru ne-o confirmă și cazul din Craiova, acolo unde doi pacienți au murit în ultimele 24 de ore, în timp ce așteptau să se elibereze un loc. Vorbim despre o femeie de 83 de ani, care a murit în cursul zilei de ieri, un alt deces petrecându-se chiar astăzi

Femeia în vârstă de 83 de ani a fost adusă de rude și plasată în izolatorul spitalului, în așteptarea unui pat liber în secția de Terapie Intensivă, transmite RealitateaPlus. Din păcate starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, iar bătrâna nu a mai apucat eliberarea unui pat. Un alt deces a avut lo, astăzi. Un bărbat grav bolnav, care așteptat și el în izolatorul spitalului a pierdut lupta cu virusul.

Alți 12 bolnavi infectați cu COVID-19 și aflați în stare gravă așteaptă așteaptă în izolator eliberarea unui pat la ATI. Spitalul de Urgență Craiova are 20 de locuri la ATI și un singur pat liber, care nu poate fi folosit pentru că nu are priză de aer. Managerul spitalului spune că a depus mai multe adrese la Ministerul Sănătății (MS) prin care a cerut suplimentarea numărului de paturi în Terapie Intensivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel