Doi gălățeni infectați cu COVID au plecat cu mașina la un priveghi

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Doi tineri din localitatea gălățeană Ivești, infectați cu SARS-CoV-2, au fost prinși când mergeau la un priveghi. Cele două persoane locuiesc într-o zonă aflată în carantină.

Conform Jandarmeriei Galați, un echipaj aflat, marți seară, în filtrul instituit pe DN25, strada Blăjenii de Sus din comuna Ivești, a observat o mașină care mergea către punctul de ieșire din zona de carantină, scrie Mediafax. 

Autoturismul a fost oprit, iar în acesta au fost găsite două persoane: un bărbat de 27 de ani și o femeie de 24 de ani, ambii din zona carantinată.

S-au ales cu dosar penal 

Întrebați despre motivul deplasării și direcția în care intenționează să meargă, cei doi le-au spus jandarmilor că vor să iasă din zona de carantină pentru a merge la priveghiul unei rude.

În momentul în care jandarmii au verificat lista persoanelor aflate în carantină, au observat că cei doi figurează ca fiind infectați cu virusul SARS CoV-2 și carantinați la domiciliu. Cei doi au fost duși acasă, iar pe numele lor a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel