Doar 5 medici de familie din Vrancea au acceptat să vaccineze împotriva COVID-19

Pixabay
Pixabay

DSP Vrancea a informat că, în județ, doar 5 medici de familie au acceptat să vaccineze în cabinetele proprii împotriva virusului SARS-CoV-2. 

"Am transmis o informare către toţi medicii de familie din judeţul Vrancea privind posibilitatea de a asigura vaccinare prin cabinetul propriu. Încă centralizăm datele primite de la medici, dar până astăzi şi-au oferit disponibilitate cinci medici. Dar mai avem timp până pe 31 martie pentru a primi răspunsurile medicilor de familie", a declarat Janina Lazăr, purtător de cuvânt DSP Vrancea.

În judeţul Vrancea, la 1 ianuarie, 134 de medici de familie se aflau în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări. În prezent, vaccinarea populaţiei civile se face în opt centre din judeţ, din care unul la Dispensarul Sud Focşani cu două fluxuri de vaccinare, un altul la Spitalul de Boli Cronice Panciu, ambele cu ser AstraZeneca, trei fluxuri de Pfizer la Casa Armatei Focşani, un centru de vaccinare la Sala de Sport Suraia, cu trei fluxuri de Moderna, Sala de Sport Odobeşti, cu un flux de Pfizer şi Spitalul Adjud cu două fluxuri de Pfizer.

De asemenea, sunt funcţionale alte patru centre de vaccinare pentru populaţia militară, la Casa Armatei Focşani, unde, începând din această săptămână, s-a reluat vaccinarea populaţiei civile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel