Distanțare ZERO la Brașov. SFIDARE totală. Vlăduța Lupău, CONCERT în plină pandemie

Foto: Facebook
Foto: Facebook

În plină pandemie de COVID și alertă în spitale, Brașovul sfidează regulile. Zeci de persoane s-au adunat la un concert al Vlăduței Lupău în această seară.

Deși situația de la Brașov este scăpată mult de sub control din cauza pandemiei de COVID, în timp ce spitalele sunt ajunse la capacitate maximă, iar pacienții infectați cu COVID-19 sunt trimiși în alte județe, brașovenilor le arde de petreceri și concerte. 

Astfel, aflată în comuna Prejmer, județul Brașov, Vlăduța Lupău a adunat o mulțime de spectatori în fața scenei. După imaginile postate pe rețelele de socializare de cei prezenți la concert, se vede clar că oamenii au uitat complet de regulile de distanțare socială sau de portul măștii, dar și de faptul că de zile bune ne aflăm pe o pantă ascendentă a infectărilor cu coronavirus, dar și a faptului că Brașovul se află în topul orașelor cu cele mai multe raportări zilnice. 

Mai mult decât atât, se pare că în rândul artiștilor nu se respectă aceleași reguli și asta pentru că, în timp ce unii așteaptă reglementările autorităților pentru a putea reveni pe scenă, alții petrec mai bine ca într-o perioadă obișnuită, înainte de pandemie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel