Discursul REVOLTĂTOR al unui preot. Predică "antibotniță" într-o biserică din Ploiești. VIDEO

Caz revoltător în Ploiești. În plină pandemie, un preot din Ploiești îi îndeamnă pe enoriași să nu poarte mască de protecție.

Imagini revoltătoare au apărut în spațiul public. Un preot de la Biserica Schimbarea la Față din Ploiești îi îndeamnă pe enoriașii prezenți la slujbă să privească cu scepticism măsurile de protecție impuse de autorități. Momentul a fost filmat de unul dintre credincioși, relatează Observatorulph.ro. În discursul său, clericul îi împarte pe enoriași în două categorii, cei care sunt atenți la măsurile impuse de autorități, pe care îi critică, și cei care ignoră purtatul măștii de protecție și distanțarea socială.

Totodată, acesta este deranjat de faptul că s-au eliminat strângerile de mână. El critică modul în care oamenii au început să se salute în ultima vreme, afirmând că strângerea de mână, care simbolizează ”dragostea”, a fost înlocuită de atingerea pumnilor, „creștinii ajungând să se salute precum vrăjmașii”. După apariția imaginilor în spațiul public, Biserica Ortodoxă Română a anunțat că va investiga acest caz.

"Ne exprimăm dezaprobarea față de eventuala încălcare, la biserica Parohiei „Schimbarea la Față” din Ploiești, a măsurilor în vigoare de prevenire a răspândirii noului coronavirus și vă încredințăm de faptul că situația semnalată de dumneavoastră va fi investigată la nivel bisericesc, urmând să se aplice toate măsurile care se vor impune.”, a precizat Biserica Ortodoxă Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel