Directorul DSP Prahova: S-a solicitat REDESCHIDEREA fabricii cu 16 infectați, mai devreme de 14 zile

Bogdan Nica, directorul DSP Prahova, a oferit noi detalii privind focarul de infecție depistat la o fabrică de pe raza județului.

Zilele trecute, un nou focar de infecţie cu Covid-19 a fost depistat la o fabrică din Prahova. 16 muncitori au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. Presa relata în acest caz că unitatea a fost închisă pentru o perioadă de 14 zile. 

Bogdan Nica, directorul DSP Prahova, a dezvăluit marți seară că, „din informațiile pe care le avem noi, a fost închisă linia de producție unde au fost depistați 16 angajați”.

Se cere redeschiderea fabricii

Reprezentanții fabricii din Prahova au solicitat redeschiderea mai devreme cu 14 zile, cu alți angajați decât cei depistați pozitiv. Bogdan Nica a precizat în acest context că a cerut ca aceștia să fie testați. 

„Astăzi, s-a solicitat din partea domniilor lor să se redeschidă mai devreme de 14 zile, cu alți angajați. Eu le-am spus că doar testați. Altfel nici nu recomand (...) În perioada asta de 14 zile, unii oameni devin din negativi, pozitiv”, a spus Bogdan Nica la Realitatea Plus.

În total, la fabrica din Prahova au fost testate 48 de persoane, dintre care 16 au fost depistate cu infecție cu Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel