Dilyn, căţelul adoptat de partenera de viaţă a lui Boris Johnson, în noua reședință la Downing Street Nr. 10 - foto

 Downing Street Nr. 10
Downing Street Nr. 10

Boris Johnson a adăugat un nou membru familiei sale alături de care locuieşte la Downing Street Nr. 10. Este vorba despre căţelul Dilyn, patrupedul adoptat de partenera de viață a premierului britanic, potrivit BBC.

Dylin, un căţel de sex masculin din rasa Jack Russell, a fost salvat de o organizaţie de caritate din sudul Ţării Galilor şi va locui în celebra locuinţă londoneză alături de Boris Johnson şi de partenera de viaţă a acestuia, Carrie Symonds.

Carrie Symonds, care a dezvăluit pe Twitter numele căţelului, a mulţumit filialei galeze a organizaţiei Friends of Animals, cu sediul în Rhondda, pentru salvarea animalului, după ce a primit 'o informaţie potrivit căreia Dilyn urma să fie aruncat pe stradă de un comerciant de căţei, întrucât se născuse cu o deviaţie la nivelul maxilarului'.

'Eileen Jones i-a reparat maxilarul şi i-a salvat viaţa. Ea este un adevărat erou', a adăugat Carrie Symonds în acelaşi mesaj online. Un purtător de cuvânt al prim-ministrului britanic a declarat: 'Prim-ministrul ţării a fost dintotdeauna un susţinător înflăcărat al bunăstării animalelor şi crede cu tărie în nevoia de a oferi animalelor cel mai bun start posibil în viaţă'.

Nu se ştie deocamdată cum se va înţelege Dilyn cu celebrul motan de la Downing Street Nr 10, Larry, care va rămâne în acea reşedinţă indiferent de identitatea politicianului aflat în funcţia de prim-ministru al Marii Britanii. Dilyn a fost dresat pentru a trăi în casă şi alături de o pisică de către un expert voluntar, înainte de a fi adus la Downing Street Nr. 10, a scris tabloidul Daily Mirror. Rasa Jack Russell Terrier este crescută pentru a vâna animale de talie mică şi este renumită pentru tenacitate și energie, informează DPA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel