Dieta cu drojdie. Slăbești rapid 5 kilograme

Dieta cu drojdie de bere este una dintre cele mai ușoare, iar rezultatele se văd imediat. 

Dieta cu drojdie de bere este extrem de sănătoasă, iar eforturile sunt minime. Se cunoaște faptul că drojdia are proprietăți excepționale pentru sănătate pentru că are în componență vitaminele din complexul B, D, E, H (biotină), acid folic, magneziu, potasiu, calciu, crom, seleniu, fosfor, aminoacizi și proteine. Iar valoarea calorică este minimă.

Dieta cu drojdie de bere nu necesită un regim alimentar strict, însă este recomandat consumul a cel puțin 1,5 litri de apă pe zi și trebuie evitat zahărul în exces. Este important să se consume, timp de două săptămâni, câte o linguriță de drojdie de bere proaspătă, sau o jumătate de lingură de drojdie de bere uscată la prima masă a zilei, după care se consumă aceeași cantitate cu jumătate de oră înintea meselor de peste zi, conform a1.ro.

Dieta cu drojdie de bere ajută la pierderea a cinci kilograme în două săptămâni. În cazul în care gustul și mirosul fac dificilă respectarea dietei, se poate amesteca în iaurt, miere, ceai sau sucuri naturale.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel