Dieta cu apă minerală. Topește grăsimile și detoxifică

Dieta cu apă minerală. Apa minerală este un adevărat aliat în dietele de slăbire, ajutându-te să topești grăsimile.

Dieta cu apă minerală. "A bea apă minerală în curele de slăbire ajută la creşterea diurezei şi eliminarea reziduurilor toxice. Recomand pacienţilor mei să bea cel puţin un litru de apă pe zi, în afara altor lichide (ceai, cafea, supă) pe care le consumă", spune nutriționista Claire Marino.

Dieta cu apă minerală. Apa minerală are un conţinut bogat în minerale: calciu, potasiu, magneziu, sodiu. Acesta este motivul pentru care apa minerală ajută la compensarea deficitului acestora, în curele de slăbire.

Dieta cu apă minerală. Băută cu o jumătate de oră înainte de masă, creşte senzaţia de saţietate, determinându-te să mănânci mai puţin. De asemena, nu conţine grăsimi, zahăr sau calorii. Medicii recomandă să consumi un pahar de apa minerală înainte de masă, dar şi între mese.

Dieta cu apă minerală. Apa minerală accelerează metabolismul şi te ajută să topești grăsimile. Iodul, calciul şi magneziul din apa minerală stopeaza foamea şi intensifică procesul de ardere a caloriilor. Grăbeşte procesul de eliminare a toxinelor din organism.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel