Dialog Simona Halep - Boris Becker, din izolare: Îmi este dor! / Glumești? WOW!

SimonaHAlep, video-interviu. foto: captură video Eurosport
SimonaHAlep, video-interviu. foto: captură video Eurosport

Simona Halep a povestit pentru Eurosport cum este viața ei în aceste zile de criză medicală cauzată de pandemia de coronavirus, într-un interviu cu Boris Becker.

Simona Halep nu este foarte fericită să stea acasă, zilele acestea, și a dezvăluit că îi este dor de activitate, de turnee, de tot ceea ce înseamnă tenis:

Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei, trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Nu este ușor și cred că pentru nimeni nu este ușor. Dar e bine să acceptăm acest lucru, să ne menținem gândirea pozitivă, pentru că este cel mai important lucru în aceste zile. Sunt foarte tristă că toate turneele au fost anulate din cauza crizei. Ne zvârcolim, ca să fiu onestă. Îmi este dor de Tur, îmi este dor de jucătoare și chiar de toată lumea care este implicată în desfășurarea turneelor. Dar pot să vad și partea pozitivă a lucrurilor: sunt acasă din februarie; n-am stat atât acasă de mulți ani. E o viață diferită și încerc să mă bucur de ea” a declarat Simona Halep, pentru Eurosport.

Pregătire fizică, zilnic

Boris Becker a întrebat-o pe Simona Halep dacă și România este închisă, așa cum este Marea Britanie acum, dar și care este programul ei zilnic:  ”Am 22 de zile de când nu am mai ieșit din casă”, moment în care Becker a exclamat: ”Glumești? WOW”.

”Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă, fără program, iau un mic dejun după care ies la o alergare în complex. Ne este permis să facem asta, pentru că e un complex rezidențial privat. Apoi, revin în casă și fac exerciții pentru abdomen, pentru picioare. Lucrez în fiecare zi la condiția mea fizică și mă simt pregătită din acest punct de vedere.

În Romania, situația e destul de rea în acest moment. Totul s-a închis și se va înrăutăți, pentru că mulți oameni infectați vor veni în țară din Italia și va fi greu pentru spitale să managerieze problema”, a mai spus Halep, în interviul cu Boris Becker, la Europort UK.

Alături de Simona Halep, la interviul de sâmbătă au mai fost invitați Mats Wilander și Tommy Haas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel