Dialog halucinant cu polițiștii: Băi tâmpitule, eu nu sunt beată! În Germania, dacă bei o bere, ai voie să conduci

Dialog halucinant cu polițiștii. „Băit tâmpitule, eu nu sunt beată! În Germania, dacă bei o bere, ai voie să conduci“  /  Sursă foto: Captură YouTube
Dialog halucinant cu polițiștii. „Băit tâmpitule, eu nu sunt beată! În Germania, dacă bei o bere, ai voie să conduci“ / Sursă foto: Captură YouTube

O șoferiță a fost prinsă sub influența băuturilor alcoolice la volan.

Potrivit România TV, o șoferiță din Lugoj a fost prinsă sub influența băuturilor alcoolice. Femeia nu a acordat prioritate unui pieton, a fost văzută de un polițist, iar acesta i-a luat cheia. Postul de televiziune a prezentat imagini video cu dialogul dintre inculpată și organele de poliție:

Șoferița: ”Ce treabă ai tu cât am băut? O bere, da? Și? Băi tâmpitule, eu nu sunt beată, da? Cum să dau peste cineva, tâmpitule, că nu sunt beată! Dacă bei o bere în Germania, ai voie să conduci.”

Polițist: ”Da, dar în România nu!”

Șoferiță: ”Păi vezi? Ia întreabă-l pe domnul polițist, câtă alcoolemie am avut? Cât e 0,15%? E mult?”, a întrebat femeia. 

Rezultatul testului de alcoolemie a arătat că șoferița era sub influența băuturilor alcoolice.

Un medic din Alba Iulia, beat și cu permisul suspendat, a lovit două mașini, apoi a fugit

Un medic legist din Alba Iulia, beat și cu permisul suspendat, a lovit două mașini, apoi ar fi fugit de la locul accidentului, scrie Alba24.ro.

Medicul a provocat miercuri două accidente rutiere. Când a fost localizat de polițiști, acesta a refuzat testarea cu etilotestul dar și prelevarea de probe de sânge. Mai mult decât atât, acesta avea și permisul suspendat. 

Ulterior acesta a fost arestat pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Acesta a cerut prin avocat să rămână în arest la domiciliu, însă instanța a respins cererea ca neîntemeiată. 

Prima dată medicul ar fi acroșat un autoturism staționat, apoi, după câteva ore, bărbatul ar fi fost implicat într-o altă tamponare, iar după producerea acesteia și-ar fi continuat drumul.

Soluția pe scurt dată de Judecătoria Alba Iulia:

„În baza art. 226 alin. (1) Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (1) lit. d) şi art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului DRAGOTĂ DANIEL…, pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. 335 alin. 2 C.pen. și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, prevăzută de art. 337 C.pen., totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.08.2021 şi până la data de 24.09.2021, inclusiv (...) (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel