EXCLUSIV  Dezvăluirile continuă! Unde își duce Liviu Teodorescu iubita în vacanță!

Ne-a vorbit despre fete, regrete și relația perfectă, acum este timpul pentru familie, muzică și fani.

Liviu Teodorescu se pregătește și de o vacanță romantică, alături de iubita sa. Ne dă detalii, în exclusivitate, pentru DC News!

(oar_w460)

- Liviu, ești timid de fel?

Sunt timid de când mă știu, dar nu consider asta un defect. Cred că am o lume interioară mai vastă, pe care îmi e greu să o exprim tot timpul, pe înțelesul tuturor. Muzica mă face să depășesc orice timiditate și să mă fac înțeles.

- Ai înșelat vreodată? Sau ai fost înșelat?

Nu am să-ți răspund la întrebare, e un subiect intim cu care nu știu dacă fac cinste nimănui expunându-l aici. Cert e că toți greșim, din greșeli învățăm și uneori greșelile se dovedesc a fi de fapt cel mai bun lucru de făcut.

- Îți recunoști defectele?

Da. Pe unele mai ușor, pe altele mai greu, dar încerc să fiu super sincer cu mine că altfel nu mă simt bine. Consider defecte lucrurile pe care le faci și îi deranjează pe ceilalți sau care îți dăunează ție însuți. 

- Dacă nu ai fi făcut muzică cu ce te-ai fi ocupat acum?

Multă lume îmi pune întrebarea asta și le răspund tot timpul că îmi e greu să mă imaginez făcând altceva. Poate avocat sau actor, dar cred că nimic nu m-ar putea împlini cum mă împlinește muzica.

- Ai avut vreo poreclă în copilărie sau la școală? Dacă da, care, și de ce?

Nu am avut porecle, am fost mai retras de fel și nu am apucat să mă anturez cu multă lume. Poate mă porecleau pe la spate și nu știu eu :))

- Ce relație ai cu părinții și cu fratele tău? Ești mai mămos, de fel?

Am o familie unită, care îmi e acolo și la bine și la greu și cărora le mulțumesc mult. Ne certăm, ne împăcăm, dar momentele fericite predomină, asta e cel mai important. Sunt mămos de fel, da, dar sunt și băiatul lui tata în aceeași măsură.

(oar_w460)

- Ce s-a schimbat în viața ta de când ai devenit un artist cunoscut?

Multe lucruri, atât de multe încât mi-e greu să le scriu pe toate. Sunt câteva lucruri în schimb, care nu s-au schimbat, și alea mă mențin pe linia de plutire și îmi dau ambiția să continui.

- Continui al doilea sezon al proiectului muzical #LiTEmoments pe care l-ai lansat în urmă cu un an… Povestește-ne puțin, te rog, cum a început nebunia?

Nebunia a început anul trecut, din dorința de a lansa mai multă muzică. Am găsit împreună cu echipa mea acest pretext, Lite Moments, care mi-a permis să mă exprim mult mai bine ca artist și să mă apropii și mai mult de fanii mei. Practic, ăsta a fost scopul, să lansez o muzică sinceră, care să-i ajute pe oameni să mă cunoască și să mă înțeleagă mai bine. 

- Cu cine ți-ai dorit să faci un feat, de la noi sau de afară? Cu ce mare artist?

Fac featuri doar dacă le simt, chiar și un artist de afară ar trebui să treacă de testul ăsta☺)

- Ce planuri de vacanță ai pentru vara asta?

Am fost plecat la Roma, cadou pentru tatăl meu de ziua lui, a aflat cu o seară înainte de ziua plecării:)). Urmează să mergem în Rhodos, eu și iubita mea, în luna august. O săptămână de relaxare cu telefonul închis, clar.

- Cum te vezi peste câțiva ani? Tot cu muzica?

Tot cu muzica. Nu știu cum se vor schimba lucrurile sau care va fi evoluția, dar tot muzică voi face. Nu mă pot dezvăța de asta, mă împlinește prea mult.

- Către ce anume țintești acum? Ce îți dorești cel mai mult să faci și să obții?

Îmi doresc să lansez EP-ul din toamnă, "Lista De Păcate". Am niște colaborări foarte interesante pe care abia aștept să le auziți! În rest, sănătos să fiu, că de restul mă ocup!

(oar_w460)

- Ce relație ai cu fanele? Ai ieși vreodată cu ele la film sau la cafea?

Sigur! Fanii mi-au făcut cea mai frumoasă surpriză de ziua mea, eram în studio și lucrăm și m-am trezit cu 20 de fani la mine în curte, veniți din toată țara să-mi ureze "La mulți ani". Le mulțumesc din suflet, m-am simțit minunat!

- Ce nu ai face niciodată?

Nu aș face rău cu bună știință, nu aș sabota pe cineva intenționat, pentru a-mi atinge scopul. Prefer să găsesc cale de a reuși prin propriile forțe. Nu mă bat cu toată lumea pe o felie de tort, prefer să îmi fac tortul meu.

Citiți aici prima parte a interviului cu Liviu Teodorescu pentru DC News!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel