Dezvăluiri uluitoare despre directoarea liceului Bolintineanu

varzaru
varzaru

Aniversări în liceu cu alcool, transferuri pe bani grei și șpagă pare să fie atmosfera de dincolo de porțile Liceului "Dimitrie Bolintineanu", din Capitală. 

"Eu ştiu de la un elev care a dat bacalaureatul anul trecut şi exact în clasa lui s-au dat bani profesoarei care îi supraveghea şi ea le-a dictat subiectele şi toată lumea a luat bacul. Nu ştiu despre câţi bani este vorba. Au stabilit înainte acest lucru. La liceu acolo întotdeauna se dădeau bani sau se organizau mese sub formă de protocol", a spus o sursă apropiată instituției, scrie RTV.

Cât despre transferuri, "Doamna directoare avea un tarif fix pentru transferurile elevilor. Ştiu pe cineva căruia i s-au cerut 3.000 de lei pentru transfer. Doamna directoare este o şpăgară. În felul acesta îţi rotunjea veniturile", spune sursa citată.

"Când a dezbrăcat elevi, a dat șpagă"

Cu privire la înregistrarea postată pe YouTube în care directoarea Costica Vărzaru dansa cu elevii și chiar îi dezbrăca, sursa susține că "În 2003 dânsa s-a internat până s-au liniştit apele, a dat şpăgile de rigoare unde trebuiau date şi s-a întors directoare după tot ce s-a întâmplat". Adaugă "În fiecare an doamna directoare îşi serba ziua de naştere şi onomastica în liceu, în timpul zilei. Făcea chefuri cu băuturi alcoolice".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel