Urmărește emisiunea live


DEZINFORMARE: Valentin Riciu, despre dosarul penal: O nouă MIZERIE

UPDATE: BREAKING NEWS Agerpres: Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan (MAI), trei dosare


Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a infirmat că ar ave un dosar penal pentru înșelăciune. 

”În ultima săptămână, au apărut în spaţiul public mai multe afirmaţii false şi calomnioase împotriva mea - fie că eram prieten cu Eugen Stan, fie că eram şeful lui. Astăzi, un post de televiziune afirmă că aş avea un dosar penal de înşelăciune. Este o nouă mizerie în ceea ce mă priveşte. Am văzut ştirea şi am încercat să aflu care sunt probele în baza cărora se fac aceste acuzaţii. Nimic oficial, nicio probă, doar surse. Situaţia o voi prezenta conducerii ministerului printr-un raport pe care îl voi înainta chiar astăzi”, se arată într-un comunicat al MAI, care transmite punctul de vedere al consilierului Valentin Riciu.

Precizările vin după ce în presă a apărut sâmbătă informaţia că Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, ar fi implicat în trei dosare penale, două pe înşelăciune şi unul pe abuz în serviciu.

[citeste si]

Recent, el a negat că ar fi avut o relaţie de prietenie cu Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră acuzat de pedofilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel