Coronavirus, dezinfecţie în Sectorul 5. Unde se intervine

Primăria Sectorului 5 începe astăzi o amplă operațiune de dezinfecție în contextul epidemiei de coronavirus.

Peste 100 utilaje și peste 500 lucrători vor acționa simultan pentru dezinfecția tuturor scărilor de bloc, tuturor aleilor pietonale și grădinilor dintre blocuri, tuturor străzilor și trotuarelor din sector, precum și pentru igienizarea permanentă a tuturor zonelor marginalizate din Sectorul 5.

În următoarea lună, toate scările de bloc din Sectorul 5 vor fi dezinfectate săptămânal, de către 10 echipe specializate. Substanțele dezinfectante utilizate sunt avizate și certificate de Comisia de Biocide a Ministerului Sănătății, iar pentru aplicarea eficientă și în siguranță, toți locuitorii trebuie să rămână în apartamente minimum 2 ore după utilizare, iar scara nu trebuie spălată timp de 10 ore de la dezinfectare.

Pentru grădinile și aleile blocurilor, acționează 12 echipe, care urmează un program strict pentru a acoperi întreaga suprafață a Sectorului 5. Pentru bulevarde, străzi, drumuri secundare și trotuare, acționează peste 60 utilaje, inclusiv o cisternă de 5000l și un atomizor cu capacitate de pulverizare de 120l/min cu dezinfectant indicat pentru combaterea Covid-19.

Primăria Sectorului 5 face apel către toții cetățenii Sectorului 5 să respecte indicațiile transmise cu privire la operațiunea de dezinfecție, precum și obligațiile comunicate de instituțiile responsabile pentru prevenirea și combaterea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel