Detașarea medicilor ATI. Firea, REVOLTĂ împotriva Guvernului. "Haos și panică!"

Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare, împotriva Guvernului Orban.

Primarul Gabriela Firea a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care se arată revoltată de detașarea medicilor ATI, în spitalele COVID. 

"Cine a oprit Guvernul ca, în 5 luni, să detașeze medici ATI la spitalele covid? Cine? Cine? Doar incompetență! Ca să fie haos și panică!", a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook. 

SRATI cere un control la Institutul Matei Balș condus de profesorul Streinu-Cercel

Senatul Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI) a cerut, printr-un document oficial, un control la Institutul Matei Balș condus de profesorul Streinu-Cercel.

În Protestul semnat în numele Senatului SRATI de Prof. Dr. Șerban Bubenek, Președinte SRATI și Prof. Dr. Dorel Săndesc, Vicepreședinte SRATI și Președinte al Comisiei ATI din Ministerul Sănătății, se solicită și „trimiterea unei echipe de control la Institutul Matei Balș care să controleze modul în care s-a gestionat aprovizionarea cu medicamentele antivirale cuprinse în OM 487 /2020 al secțiilor ATI. Avem semnale că există pacienți care au decedat în secțiile ATI cu boală COVID-19 și nu au primit nici un fel de medicație antivirală”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel