Descarcă aici declarația pe proprie răspundere și adeverința angajator. Noi restricții 28 martie 2021

De duminică, 28 martie 2021, avem nevoie de noi declarații pentru a circula în România. Găsiți aici declarațiile pe care trebuie să le aveți la dumneavoastră începând de astăzi!
De duminică, 28 martie 2021, avem nevoie de noi declarații pentru a circula în România. Găsiți aici declarațiile pe care trebuie să le aveți la dumneavoastră începând de astăzi!

De duminică, 28 martie 2021, avem nevoie de noi declarații pe propria răspundere pentru a circula în România. Găsiți aici declarațiile pe care trebuie să le aveți la dumneavoastră începând de astăzi!

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului), este deja pus la dispoziție. AICI PUTEȚI DESCĂRCA DECLARAȚIILE

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii), îl găsiți aici.

De asemenea, puteți descărca AICI și modelul declarației pe propria răspundere pentru tranzitarea unei localități carantinate

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, joi, o hotărâre prin care au fost stabilite măsuri de aplicat în contextul pandemiei de COVID-19



Hotărârea prevede reducerea intervalului orar în care este permisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei fără restricţii, în localităţile în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori şi mai mică de 7,5 la 1.000 de locuitori, până la ora 20,00, pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

De asemenea, hotărârea stipulează limitarea intervalului de timp în care este permisă desfăşurarea activităţii operatorilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, în localităţile în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori şi mai mică de 7,5 la 1.000 de locuitori, până la ora 18,00 pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Este prevăzută suspendarea activităţii operatorilor economici desfăşurată în spaţii închise în domeniul sălilor de sport/fitness, în localităţile în care incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că noile măsuri pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2 prevăzute în hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă vor fi aplicate începând de duminică.

El a precizat că hotărârea va fi publicată vineri în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea la dispoziţie operatorii economici să se pregătească, s-a stabilit ca măsurile să fie aplicate de duminică, 28 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel