Roman, în RĂZBOI: Ciuma roşie trebuie extirpată. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Florin Roman a readus aminte de "ciuma roșie", în ședința de plen a Camerei Deputaților, la care a participat și Ludovic Orban. A atacat din nou PSD-ul.

"Astăzi, când l-am invitat pe primul-ministru, chiar speram să avem o dezbatere despre problemele importante pentru români, problemele economice. Vreau să îi mulţumesc pentru argumentele aduse în fața Parlamentului şi colegilor din celelalte formaţiuni politice care au respectat tema dezbaterii. Am avut şi o transformare a acestei teme într-o zonă de atac la persoană şi atac politic din partea colegilor de la PSD şi PRO România. Eu mă bucur că mă reintroduceți în ideea de opoziţie. Atunci când am fost în opoziție, m-am simţit foarte bine pentru că mă enervam ca naiba când o vedeam la microfon pe doamna Dăncilă.

"Vreau să ţineţi minte că nu am uitat"

Gândiţi-vă, dragi români, cum ar fi arătat România, astăzi, cu Dăncilă şi Dragnea! Ne-am amintit, dragi români, despre criminalii, violatorii şi tâlharii pe care i-aţi lăsat pe străzi să omoare români! Mi-am amintit, dragi români, despre bătaia de joc a românilor de la secţiile de votare. Vă amintiţi, stimați colegi din PSD, cum îi ţineaţi pe români? Dacă nu vă amintiţi, amintiţi-vă de manelele lui Bădălău, de toate lucrurile urâte pe care le-aţi făcut şi spus împotriva Diasporei, când nu era nicio pandemie. Vreau să ţineţi minte că nu am uitat lucrurile astea nici noi şi nici românii", a spus Florin Roman.

"Ciuma roşie trebuie extirpată"

"Dumneavoastră vorbiţi de economie, când ne-aţi lăsat îndatoraţi? Voi vorbiţi de responsabilitate? Doamna Dăncilă, domnul Andrușcă, Liviu Dragnea, vă amintiți de 10 august, când băteaţi românii în stradă, când i-aţi gazat? Dacă nu vă amintiţi, vă vom aminti de fiecare dată aceste lucruri. Dincolo de războiul cu pandemia, mai avem un război de dus. Ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt. Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a mai spus Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel