Urmărește emisiunea live


Deputat PNL, DONAȚIE pentru bolnavii de COVID-19. Primul parlamentar care renunță la indemnizație

Un deputat PNL este primul parlamentar care a renunțat la indemnizația pentru tot restul anului pentru a-i dona unui spital dedicat bolnavilor de COVID-19.

Un deputat PNL dă un exemplu pe care ar trebui să-l urmeze foarte mulți demnitari în acestă perioadă. Mihai Culeafă a decis să-și doneze indemnizația de parlamentar pentru tot restul anului către Spitalul Județean Ilfov. Unitatea medicală trebuie să folosească banii exclusiv pentru tratarea cazurilor COVID-19. 

Ce spune deputatul Mihai Culeafă

"A fost un gest spontan, din tot sufletul, un gest pentru semenii noștri. Nu am făcut acest lucru pentru a face campanie, nu am făcut acest lucru pentru a conta politic. De asemena, îi încurajez pe toți cei care au posibilitatea să sprijine sistemul de sănătate. Medicii și personalul care fac eforturi în aceste zile trebuie sprijiniți. Este un gest uman zic eu și fac apel pe acestă cale către toți românii. Urmați cu strictețe indicațiile transmise de autorități. Îndemn pe toată lumea: stați acasă și bucurați-vă împreună de cei dragi! Suntem departe și ne gândim cu toții că trecem print-o perioadă grea, mulți semeni se întorc acum în țară. Înțeleg că este foarte greu și din păcate traversăm o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu ni le-am fi putut imagina vreodată", a declarat Mihai Culeafă, în direct la B1 TV. 

"În sistemul de sănătate lipsesc multe. În aceste momente, această situație de criză, această stare de urgență ar trebui să fim solidari unii cu alții și să contribuim fiecare cu ce putem. Ca să nu ajungem să avem zeci de mii de cazuri grave, ar trebui să fim mai preventivi. Prevenția e singurul lucru care ne poate salva. Stăm în casă și ne protejăm, este singura formă de protecție a noastră individuală", a completat el.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel