Deputat Florin Roman: Colegii mei lucrează până la epuizare. PRESIUNE imensă

Deputatul liberal Florin Roman a intervenit într-o emisiune tv, de luni după amiaza, pentru a lămuri câteva probleme pe care le-au semnalat telespectatorii.

Florin Roman a mai spus și ce se întâmplă cu cei care coordonează lupta împotriva coronavirusului, din Guvern și din Comisia pentru Situaţii Speciale de Urgenţă:

”Vreau să-i asigur pe oameni de un lucru, pentru că știu foarte bine ce vorbesc: colegii mei, din guvern, lucrează până la epuizare. Am colegi care nu mai dorm. Dacă dorm, dorm o oră, două din 24. Nimeni nu este indiferent, toată lumea vrea să dea tot ce se poate, omenește, ca să-i ajutăm pe oameni. Nivelul problemelor este atât de variat și atât de numeros, presiunea este atât de mare, încât, nu reușim, din păcate, ca toate problemele să le rezolvăm pocnind din degete.

Însă, pot să vă asigur că toți colegii mei lucrează până la epuizare. Românii trebuie să aibă răbdare și trebuie să avem cu toții răbdare pentru că toți suntem români și numai împreună putem trece peste asta”, a spus deputatul, la Realitatea Plus, luni după amiaza.

Deputatului Florin Roman i s-au prezentat, în aceeași emisiune, patru probleme cu care se confruntă anumiți bolnavi,pe care acesta le va prezenta guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel