Denise Rifai, nervi la ședința CNA. Dispută despre Mircea Badea

Denise Rifai a sesizat CNA după ce a fost făcută, printre altele, ”jihadistă” de Mircea Badea.

În acest context, a avut loc o ședință a CNA în cadrul căreia invitată și audiată a fost jurnalista Denise Rifai.

”Mă simt jignită. Mă simt sub un asalt de jigniri continue care sunt total în contra dreptului meu la imagine, dreptului meu la demnitate, reputației mele de jurnalist și libertății mele religioase. Domnul acesta nu respectă nimic. Ce face acum este doar o mostră din ce face Mircea Badea în mod constant. Eu nu sunt teroristă. Eu nu sunt jihadistă. Aparțin vreunei grupări teroriste? Aparțin ISIS? Aparți Al-Qaeda?", a zis Denisa Rifai în cadrul ședinței CNA.

Tonul Denisei Rifai a determinat o reacție din partea șefei CNA.

Monica Gubernat, președintele CNA: ”Dacă nu coborâți tonul, nu o să putem discuta rațional"

Denise Rifai: ”Mă jigniți, doamna Gubernat. Cred că pe Mircea Badea ar trebui să-l jigniți, nu pe mine. Dumneavoastră v-ar conveni să vă facă un om teroristă? E o acuzație foarte gravă."

Monica Gubernat: ”Doamna Rifai, pot să vă întreb ceva, dacă tot mi-ați ridicat mingea la fileu? Vi se pare că semăn cu Ana Pauker?"

O întrebare la care președintele CNA nu a primit răspuns, scrie Pagina de Media.

În finalul discuției, unul dintre membrii CNA, Alexandru Kocsis, i-a reproșat Monicăi Gubernat, președintele CNA, că a făcut un ”abuz de putere" în modul în care a condus ședința: ”Vreau să fac o observație și vă spun că protestez față de modul în care conduceți ședința. Este un mod arbitrar, subiectiv și vă dau și exemple. De la începutul audierii doameni Rifai, ați început cu o experiență personală a dumneavoastră, în care la un moment dat ați fost comparată cu Ana Pauker și ați reamintit acel moment. Deși noi nu discutam despre așa ceva.

Apoi, ați intrat în discuții contradictorii și consider că ați făcut un abuz de putere ca președinte de ședință și ați decis unilateral să suspendați ședința fără să ne întrebați dacă suntem de acord. Apoi că v-ați transformat în avocatul domnului Mircea Badea".

În replică, Monica Gubernat i-a răspuns doar a vrut să atragă atenția asupra limbajului doamnei Rifai în ce îl privește pe Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel