EXCLUSIV  Șmecherii care îi fac de râs pe oamenii care protestează anti-restricții, demascați! Cum era cu sarmalele în gură?

Șmecherii de pe Facebook, care beau cafea cu lapte de cocos de la Starbucks și umblă doar cu măști FFP2, râd de protestatarii anti-restricții. „Ce, bă, sunt doar niște țărani! Ia, uite, câte coji de semințe au lăsat în urma lor!”
Șmecherii de pe Facebook, care beau cafea cu lapte de cocos de la Starbucks și umblă doar cu măști FFP2, râd de protestatarii anti-restricții. „Ce, bă, sunt doar niște țărani! Ia, uite, câte coji de semințe au lăsat în urma lor!”

Șmecherii de pe Facebook, care beau cafea cu lapte de cocos de la Starbucks și umblă doar cu măști FFP2, râd de protestatarii anti-restricții. „Ce, bă, sunt doar niște țărani! Ia uite câte coji de semințe au lăsat în urma lor!”

Ăștia care-i înjură pe oamenii care protestează sunt ăia care stau cu o cafeluță în mână sau cu o țigărică pe stradă ca să fie scutiți de mască. Sau sunt ăia care fac petreceri la unul și altul acasă, party-uri ”cât mai discrete”, fără să posteze poze pe Facebook, apoi își pun masca de ipocriți și înjură protestatarii. Sau sunt ăia care se înghesuie pe pârtie și prin restaurante și apoi se dau zmei că respectă absolut ”toate regulile autorităților”.

Mulți dintre fățarnicii care, pe Facebook, îi descalifică pe oamenii din stradă, în adâncul sufletului lor se bucură că cineva mai urlă împotriva restricțiilor. În o mare parte din ei există o Șoșoacă. Mulți s-au săturat de restricții, dar nu e cool să recunoască și îi pun la zid pe protestatarii despre care spun că vor merge acasă și-și vor băga părinții și bunicii la trei metri sub pământ (pentru că iau coronavirus din stradă și-l duc acasă). 

Mă întreb câți dintre ipocriții care ironizează protestatarii din București n-ar da buzna la magazine, după ora 18.00, vineri, să-și mai ia o bluziță? Câte femei nu s-ar plimba cu cafeluța de la Starbucks pe aleile mall-ului, cu masca sub bărbie, în weekend, după ora 18.00, să-și arate buzele cu acid hialuronic? Aaaa, stai că astea-s vise din moment ce magazinele se închid vineri, sâmbătă și duminică la ora 18.00... Dragi ipocriți, dacă se va ridica restricția cu ora de plimbat la mall, să le mulțumiți și ăstora de care ați râs... Până atunci, mai comandați-vă o cafeluță de la Starbucks prin Glovo și lăsați înjurăturile la adresa oamenilor din stradă rămași fără joburi sau cu salariile drastic diminuate!

Și, dragi ipocriți care îi numiți analfabeți funcțional pe protestatari, spuneți drept, n-ați petrecut și voi Crăciunul cu cei dragi, acasă, fără mască? Sau ați dezvoltat o tehnică specială de a mânca sarmalele prin mască? Și de câte ori ați refolosit o mască? Și de câte ori v-ați înghiorlănit pe pârtie? Și de câte ori, la magazin, la casa de marcat, nu v-ați apropiat de persoana din față până i-ați suflat în ceafă, desigur, prin mască? După ce veți răspunde, poate nu-i veți mai face săraci cu duhul pe oamenii care protestează. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel