Declarațiile pe propria răspundere, vândute cu un leu, la magazin. Primar: Este inadmisibil!

Declarațiile pe propria răspundere au ajuns să fie vândute cu un leu bucata, la anumite magazine. 

În comuna Broșteni, din județul Vrancea, declarațiile pe propria răspundere sunt vândute cu un leu bucata, în magazinele din sat, după ce primăria le-a distribuit gratuit.

"Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil!"

"Dragi broșteneni, am fost informat că declarațiile lăsate la magazinele sătești se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiți responsabili, să nu le vindeți între voi, ele sunt gratuite și așa trebuie să rămână. Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil. Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog să mă anunțați, să-mi spuneți persoana sau magazinul și voi solicita o verificare amănunțită din partea poliției, pentru ca cei care nu sunt corecți să fie identificați și sancționați.

"Nu vreau să plângem mai târziu"

Totodată, vă rog să rămâneți în case. Nu mai socializați, nu vă plimbați pe la vecini, nu mergeți la cumpărături decât în cazuri de urgență, normal ar fi o dată la câteva zile.Vă rog, vă rog și iar vă rog, stați în casă, nu vreau să plângem mai târziu, trebuie să ne vedem sănătoși și să trecem cu bine peste aceasta perioadă. Stați în casă dacă vă pasă de cei de lângă voi: vecini, prieteni, rude, consăteni, bătrâni, bolnavi, copii!", a scris primarul Emilian Dumitriu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel