DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE după 15 mai? Iohannis, detalii

Klaus Iohannis a precizat dacă se renunță la declarația pe propria răspundere după 15 mai.

'Săptămâna viitoare, când vom decide dacă vom prelungi starea de urgență sau o vom înlocui prin altă măsură administrativă, vom clarifica toate aceste chestiuni de detaliu. Nu vreau să intru astăzi în detalii, dar am considerat că este bine ca românii să știe că există un termen de la care începem relaxarea. Nu putem, pur și simplu, să stăm blocați la infinit toți.' a spus Iohannis.

'Datele epidemiologice de până acum arată că evoluția la noi în țară a fost până acum relativ bună. Stăm mult mai bine față de alte țări mai performante decât noi. Este clar că această perioadă apasă foarte mult, nu doar asupra economiei, inclusiv asupra stării populației.' a declarat Iohannis.

'Cred că a fost nevoie, la momentul respectiv, de o luminiță de la capătul tunelului. Să știe oamenii că viața merge mai departe, ne gândim la ei și că avem în vedere măsuri pentru ei ca să înceapă să se simtă într-o nouă normalitate, cum au zis unii specialiști. Normalitatea normală de dinainte nu o vom atinge decât după destul de mult timp.' a adăugat Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel