DECIZIE UDMR ce schimbă soarta Guvernului. Kelem Hunor: "Vom discuta"

kelemen hunor
kelemen hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat, luni, că a vorbit cu premierul Ponta despre situaţia de la Covasna creată de prefect, şi a arătat acest lucru a dus la discuții în interiorul partidului.

Astfel, schimbarea poziţiei iniţiale a Uniunii de a vota Guvernul Ponta 4 poate exista, urmând ca o decizie să fie luată în grupurile parlamentare.
 
"I-am prezentat (lui Victor Ponta, n.r.) problemele din judeţul Covasna pentru că noi considerăm că relaţiile interetnice nu trebuie să sufere şi nu trebuie stricate mai mult decât a stricat prefectul din Covasna, doar din cauză că noi am ieşit de la guvernare. Deci am prezentat această situaţie premierului", a spus Kelemen, după ce a discutat cu Ponta la Parlament.
 
Întrebat dacă i-a spus lui Ponta că UDMR va susţine noua structură a Guvernului, Kelemen Hunor a precizat: "Nu, am spus că merg la şedinţa de grup acum şi vom discuta acolo".
 
El a precizat că va face anunţul privind susţinerea sau nu în Parlament a Guvernului Ponta 4 după şedinţa grupurilor UDMR, care se vor reuni imediat la Parlament, conform Mediafax.
 

Citește și: UDMR, ieșire oficială de la guvernare. Kelemen Hunor, despre cum trebuie înțeleasă decizia 

 
 
Întrebat ce s-a schimbat de la momentul în care a spus că UDMR iese de la guvernare, dar va vota Guvernului Ponta 4, Kelemen a spus: "S-a schimbat ceea ce ştiţi şi dumneavostră, s-a schimbat la Covasna şi din cauza unui singur om. Altceva nu s-a schimbat".
 
După ce a făcut această declaraţie, Kelemen a mers la sala de grup, pentru a se întâlni cu parlamentarii UDMR şi a discuta dacă votează sau nu Guvernul Ponta 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel