DECES. Radu Tudor: Nenorocitul de coronavirus atacă mai puternic. Suntem alături de tine toți colegii din Antena 3!

Radu Tudor - sursa: Facebook
Radu Tudor - sursa: Facebook

În ziua în care România a înregistrat un nou record de infectări cu noul coronavirus, un mesaj dureros vine de la Radu Tudor. 

„Dragă Loredana Chimoiu, Dumnezeu să o odihnească pe mama ta și pe voi să vă întărească! Nenorocitul de coronavirus, cum bine-i spui, își arată fața oribilă și atacă pe zi ce trece mai puternic. Suntem alături de tine toți colegii din Antena 3!”, a scris, miercuri, pe Facebook, Radu Tudor.

Iată și mesajul transmis de Loredana Chimoiu: „Nu găsesc cuvintele potrivite să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați sărit în ajutor în toată această perioadă cumplită! Încă de acum trei săptămâni, de când a început totul! Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare ajutor, pentru fiecare gând, pentru fiecare mesaj! Mi-ați dat putere! Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Craiova care au luptat să-mi salveze mama și au încercat să o scoată din ghearele acestui nenorocit de virus! Încă o rugăminte pentru toți cei care vor să fie alături de familia mea în acele... ultime clipe. Purtați măști de protecție și păstrați distanța! Vă rog mult! Înmormântarea va avea loc joi, ora 14, la cimitirul Ungureni! Eu și surorile mele vă mulțumim încă o dată pentru tot!”

Până miercuri, 4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel