EXCLUSIV  Deces, Covid-19, vaccin, Șoșoacă și Olivia Steer. Ingredientele unei știri care strică adevărul

Șoșoacă știe de toate
Șoșoacă știe de toate

Diana Șoșoacă, Olivia Steer și alți anti-vacciniști nu ne spun chiar tot, deși urlă ca și când s-ar pricepe la orice.

Tot auzim de la ele că nu este bine să ne vaccinăm împotriva Covid-19 și, în general, de la oameni care nu au nicio legătură cu medicina. Alții nici măcar nu au luat bacalaureatul, dar ne învață ei cum este cu schimbarea ADN-ului și serul pe care ni-l înțepăm. 

Antivacciniștii ne spun să nu ne vaccinăm că nu se știe care sunt efectele. Ei ne spun că vaccinurile au mai mult efecte dăunătoare pe termen lung decât sunt actualmente cunoscute și că vaccinarea poate fi mortală. Realitatea este cu totul alta și o poate înțelege oricine, chiar și Șoșoacă dacă își dă interesul și nu mai urlă prin studiourile de televiziune.

Vaccinurile au efecte adverse, dar nici unele dintre acestea nu sunt atât de severe ca bolile pentru care ne vaccinăm. Toate tratamentele medicale, inclusiv vaccinarea, pot avea efecte adverse. Dar durerea, febra moderată și durerea locului vaccinat trebuie să fie comparate cu consecințele contractării bolii prevenibile prin vaccinare. De exemplu, în cazul poliomielitei aceste consecințe pot include paralizie. Și bolile prevenibile prin vaccinare pot avea drept consecință chiar decesul. Un vaacin NU are cum să te ucidă. Un vaccin e speranța omenirii.

Efectele pe termen lung ale coronavirusului pot fi foarte grave. Există o serie de efecte pe termen lung pe care medicii le-au observat până în prezent cum ar fi problemele cardiace.


Un studiu realizat de Universitatea din Frankfurt din Germania a arătat valori cardiace anormale la peste 75% dintre persoanele studiate care s-au recuperat de Covid-19. S-a constatat că o majoritate considerabilă a pacienților care au participat la studiu au avut inflamații la nivelul inimii și mucoasei musculare. Acest lucru poate fi tulburător deoarece inflamațiile inimii pot duce la o boală cardiacă de lungă durată.

Probleme pulmonare


Pe termen lung, oamenii care au trecut prin boala Covid-19, au dificultăți în respirație. Unele persoane care se recuperează pot experimenta o tuse uscată sau durere atunci când respiră.

Probleme neurologice


Cercetările arată că infecția poate afecta creierul și sistemul nervos central. Unii oameni care s-au vindecat au raportat dureri de cap, amețeli, probleme de concentrare sau memorie și chiar halucinații. 

Despre efectele pe termen scurt la infectarea cu coronavirus, știm un lucru cert: Pot fi definitive, iar Șoșoacă poate să le vadă la morgă

Așadar, vaccinarea nu a omorât pe nimeni, în schimb orice boală, care se poate preveni prin vaccinare, inclusiv Covid-19, a luat o groază de suflete. Dar pentru unii nu contează cifrele din raportul dat de Grupul de Comunicare Strategică. Ce contează?! Sunt doar niște cifre într-un raport. Despre efectele coronavirusului, Șoșoacă sau Steer nu vor să ne zică. Dar cu studiile lor în pătrunjel, vin ele și își dau cu părerea că vaccinul poate ucide.

Acum o așteptăm pe Șoșoacă, din moment în moment, să ne dea lecții și despre mâncatul sănătos. Pare că se pricepe.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel