Decapitări la PSD după ce Dăncilă a pierdut alegerile. Firea, anunț

Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Gabriela Firea a făcut declarații după ce Viorica Dăncilă a pierdut în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Din punctul meu de vedere, nu (n.r. după ce a fost întrebată dacă va fi agitație în interiorul PSD). Deși, uneori, sunt caracterizată ca fiind o persoană conflictuală, eu doar mă apar. Răspund, dar niciodată nu atac. Cred că trebuie să fim maturi, să vedem exact unde s-a greșit, cum s-a greșit. Să îmbunătățim dialogul cu cetățenii”, a spus Gabriela Firea, duminică seară, la Antena 3.

De asemenea, după ce a fost întrebată dacă sunt pregătite „decapitări la PSD”, a răspuns astfel: „Dacă este să analizăm ultimii ani din istoria noastră recentă, cel puțin noi, să spunem cei mai tineri în politică, am regretat anumite momente politice care nu prea ne-au adus cinste. Și anume: dacă un lider politic obținea un scor extraordinar sau pierdea anumite alegeri, noi, în loc să vedem de ce s-a obținut acel scor, să îmbunătățim relația noastră cu românii, să corectăm ceea ce se consideră a fi greșit, am venit să ne luptăm între noi. Nu cred că a fost de fiecare dată o atitudine corectă, dimpotrivă!”

Exit poll-ul Curs-Avangarde, pentru ora 19.30, arată că în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis a obținut 64,8%, în timp ce Viorica Dăncilă a primit 35,2%. Eșantionul construit pentru exit poll nu a inclus secții de votare din străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel