EXCLUSIV  De unde a plecat FAKE NEWS-ul despre Ibuprofen. Interesul francezilor cu paracetamolul

Prof. Dumitru Lupuleasa, președinte al Colegiului Farmaciștilor, a dat un scenariu despre Franța în ceea ce privește știrea falsă despre Ibuprofen, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Întrebat de unde crede că a plecat știrea falsă despre efectele negative ale Ibuprofenului, dar și ce crede despre această informație, prof. Dumitru Lupuleasa, președinte al Colegiului Farmaciștilor, a răspuns:

"Presupuneri pot fi multe și întotdeauna se spune că păgubașul are mai multe păcate. Dacă stăm să ne gândim că producătorul de Ibuprofen este din altă țară și că în Franța sunt producători de Paracetamol, ar putea fi o pistă care ar explica acest lucru, dar nu merg pe presupuneri de genul acesta. Eu mă bucur să Agenția Europeană a Medicamentului și Agenția din România au infirmat acest zvon și atunci și pacienții, și prescriptorii, și colegii mei farmaciști vor merge cu eliberare, în condițiile în care se potrivește un astfel de anti-inflamator", a declarat Dumitru Lupuleasa, în exclusivitate pentru DC NEWS

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel