De ce să pui suc de roșii în carnea tocată de pui. Trucul secret al bucătarilor chefi. O încântare!

Ema Apostu / 30 dec 2019 / 18:03

Sucul de roșii adăugat în carnea tocată face adevărate minuni cu preparatul tău. Veți fi încântați cu siguranță! La cât este de eficient acest truc, ar putea fi folosit chiar și de chefii bucătari.

Pentru a obține feluri de mâncare cât mai suculente, amestecați carnea tocată de pui cu suc de roșii: 50 ml de suc pentru 500 g de carne. Deoarece carnea de pui este destul de fină, este nevoie să-i redați un gust mai intens, scrie bucatarul.eu. De aceea, adăugați condimente puțin mai picante decât ca de obicei (maghiran, curry, rozmarin, piper negru sau roșu).

Pentru ca tocătura să fie mai gustoasă, adăugați în carnea tocată ceapă crudă sau puțin cartof crud, ambele date prin răzătoarea mică.

Atunci când vrei să cumperi carne de vită sau de porc și îți dorești să te asiguri că este proaspătă o poți face folosind un truc extrem de folositor: prin apăsare cu un deget. Cu cât adâncitura formată dispare mai repede, cu atât carnea e mai bună.