Urmărește emisiunea live


De ce intră la apă hainele din bumbac. Cum trebuie să le speli

De ce intră la apă hainele din bumbac. Cum trebuie să le speli. Nu de puține ori ai avut surpriza ca bluza, tricoul, sau rochia ta preferata să intre la apă pentru că era din bumbac? Ei bine, pentru acest tip material trebuie să ții cont de câteva aspecte, când bagi la spălat.

De ce intră la apă hainele din bumbac. Cum trebuie să le speli. Hainele din bumbac, fabricate din fibre naturale peste 70% – 80%, intră la apă la primele două - trei spălări. De aceea, trebuie spălate la început la o temperatură scăzută, de cel mult 40 de grade, și cu un detergent lichid pentru haine delicate, scrie libertateapentrufemei.ro.

De ce intră la apă hainele din bumbac. Cum trebuie să le speli. Trebuie să le storci prin presare între prosoape groase și să le netezești cu palmele cât timp sunt ude. Apoi se pun la uscat la umbră. Soarele le decolorează și face ca fibrele de bumbac să se strângă.

Vezi și: Cum speli pilota din pene și puf, acasă. Cea mai eficientă metodă

Cum le speli la mașină

De ce intră la apă hainele din bumbac. Cum trebuie să le speli. Ulterior, le poți spăla la mașină, la temperatura indicată pe etichetă sau la o temperatură scăzută, de până la 50 de grade. Trebuie să elimini programul de stoarcere, și să le storci tu ușor prin presare.

De ce intră la apă hainele din bumbac. Cum trebuie să le speli. Citește întotdeauna cu grijă eticheta și respectă indicațiile producătorului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel