De ce a izbucnit în plâns Novak Djokovic la festivitatea de premiere de la Wimbledon 2023 - Foto în articol

Fotografie creată de Bogdan Glisik, de la Pexels
Fotografie creată de Bogdan Glisik, de la Pexels

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a câştigat în premieră titlul la Wimbledon, duminică seara, după ce l-a învins în finala turneului de Mare Şlem pe sârbul Novak Djokovic, cu 1-6, 7-6 (8/6), 6-1, 3-6, 6-4.

La festivitatea de premiere, Novak Djokovic s-a emoționat. Sârbul a început să plângă atunci când a văzut că, în pofida înfrângerii, fiul său zâmbește în tribună.

'Nu e un moment plăcut pentru mine, dar pentru Carlos este cu siguranță. Trebuie să încep cu laudele pentru el. Ai jucat foarte bine, ai fost inspirat la serviciu. Felicitări.

Credeam că voi avea probleme cu tine doar pe zgură, dar se pare că am și pe iarbă. Felicitări pentru modul în care te-ai adaptat la suprafață. E extraordinar ce ai reușit. Felicitări ție și echipei tale.

Nu îmi place să pierd un asemenea meci, dar trebuie să fiu recunoscător că am câștigat multe meciuri mari, meciuri echilibrate și importante. Poate că trebuia să pierd și eu câteva finale strânse, acum s-au echilibrat lucrurile. 

Mă bucur să-l văd pe fiul meu acolo că zâmbește (n.r. izbucnește în plâns). Te iubesc și îți mulțumesc că mă susții', a spus Novak Djokovic, după meci.

FOTO 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel