De când cu coronavirusul, câinele tău vomită după ce îl scoți afară? Ce să faci URGENT pentru a evita îmbolnăvirea

Imagine cu caracter ilustrativ
Imagine cu caracter ilustrativ

Tot mai multe animale de companie au ajuns în ultimele zile la medicul veterinar în stare gravă, cu vomă și leziuni la stomac, după ce au fost scoase la plimbare de către stăpânii lor.

”Atentie persoanelor cu animale de companie din Bucuresti. Tot mai multe animale de companie au ajuns in ultimele zile la medicul veterinar in stare grava, cu voma si leziuni la stomac. Ecografiile arata leziuni la stomac. Este foarte probabil ca autoritatile stropesc strazile cu substante dezinfectante pe baza de clor. Atentie, asadar, cand iesiti pe strada cu animalele de companie sa evitati sa le lasati sa linga carosabilul si sa le spalati labutele inainte de a intra in casa. De asemenea, evitati sa dezinfectati si acasa cu substante bazate pe clor suprafetele unele animalele au acces. Acestea pot afecta nu doar sistemul digestiv si respirator, dar si piele si ochii”, a transmis Animals International - Romania, organizație pentru protecția animalelor.

Ce trebuie să faceți în această situație

”Pentru a preveni sau pentru a limita efectele hipocloritului de sodiu asupra animalelor de companie atunci cand acesta este utilizat pentru curatarea domeniului public va recomandam sa folositi apa calduta cu putin sampon special pentru animale de companie sau sampon baby (pentru copii)”, a mai transmis organizația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel