Date NOI despre transmisia Covid-19 la copii și tineri. Infectarea este DIFERITĂ

Copiii și tinerii ar fi de două ori mai puțin contagioși decât adulții, arată analiza unor studii din toată lumea.

Copiii și tinerii ar fi de două ori mai puțin contagioși decât adulții, arată analiza unor studii din toată lumea, conform The Guardian.

Cercetătorii au descoperit că oamenii sub 20 de ani au cu 56% mai puține șanse să se infecteze cu coronavirusul care provoacă Covid-19. Cu toate acestea, analiza testelor globale și studiilor legate de expunere au condus Colegiul Universitar din Londra să transmită că dovezile „rămân slabe" când vine vorba despre transmisa virusului la copii.

Primul studiu pentru a înțelege transmisia la copii

Oamenii de știință au concluzionat și că nu au suficiente informații pentru a examina dacă micuții sunt 12 ani diferă de adolescenți când vine vorba de infectare cu coronavirusul. Autorul principal, prof. Russell Viner, a spus că acesta a fost „primul studiu comprehensiv" pentru a înțelege ce se știe și ce nu se știe despre „susceptibilitatea și transmiterea", la copii.

„Cercetarea noastră arată că copiii și tinerii par să aibă o șansă cu 56% mai mică de a se infecta cu Covid-19 de la alții.

Susceptibilitatea este o parte cheie a lanțului infecțiilor și acest lucru susține ipoteza că copiii joacă un rol mai mic în transmisia virusului și proliferarea pandemiei, chiar dacă rămânem cu neînțelegeri substanțiale.

Aceste noi informații oferă dovezi esențiale guvernelor lumii pentru decizia de a deschide sau nu școlile sau pentru a reduce sau nu măsurile de restricție", a explicat prof. Viner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel