EXCLUSIV  Data Revelionului 2021, schimbată din cauza pandemiei Covid-19. Val Vâlcu: Să facem atunci o mega petrecere!

Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels
Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels

Data Revelionului 2021 va fi schimbată. 

Sau așa ar trebui. Ce ziceți dacă, în loc de 31 decembrie 2020, mutăm Anul Nou undeva prin august 2021 sau început de 2022? Dacă tot nu avem ”voie” să sărbătorim ca la carte, fiind stare de alertă din cauza pandemiei, de ce să ne ”chinuim” acum să petrecem ”la volum minim” și să nu schimbăm data Revelionului?

Jurnalistul Val Vâlcu are o propunere. Până și Diana Șoșoacă, senatoarea AUR, probabil petrece cu frică, chiar dacă ea, conform fișei postului, merge fără mască, vine cu adeverințe peste adeverințe, undeva acolo totuși persistă ideea că unul și altul se luptă pentru viață, pe un pat de spital, infectat cu noul coronavirus, din cauza unui comportament neadecvat.

Pentru cei mai mulți români, ce se întâmplă anul acesta de Revelion nu-i petrecere!

”Propunerea mea este așa: hai să stabilim ca anul acesta să facem petrecerea de Revelion exact în ziua în care se vaccinează și al zece milionulea român. Când va fi acea zi, alegem atunci să fie și Revelionul 2021. Cum e și Revelionul ospătarilor (care, în fiecare an, este decalat, mai exact pe 7 ianuarie). C-o fi în august 2021 sau când o fi, îl mutăm atunci. Sau în 2022 vom sărbători două Revelioane: pe 31 decembrie 2021, sărbătorim Revelionul 2021, iar undeva prin martie 2022, sărbătorim Revelionul 2022, depinde de ritmul cum merge vaccinarea. Și atunci, după ce ne vaccinăm, facem o mega petrecere”, a spus jurnalistul Val Vâlcu.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel