Daniel Tudorache, candidat la Sectorul 1. Ce spune Chirieac

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

 Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre candidatura lui Daniel Tudorache la Primăria Sectorului 1.

Întrebat ce se va întâmpla cu candidatura lui Daniel Tudorache la Prima Sectorului 1, dacă este un "PSD-ist sub acoperire", analistul politic Bogdan Chirieac  a spus:

"Sunt atâţia candidaţi puternici, acum, la Sectorul 1, încât există riscul ca blestemul acesta politic, numit Clotilde Armand, să rămână în funcţie. Dan Tudorache să ştiţi că este iubit de mulţi locuitori ai Sectorului 1, a fost un primar bun, decent, care a câştigat alegerile de acum patru ani şi a fost furat la vot, după cum am văzut cu toţii, la televiziune, cum se scormoneau sacii de voturi.

Lucrurile nu merg bine. Dacă la Primăria Generală lucrurile s-au complicat şi fiecare partid politic a venit cu propriul candidat - lucru care este în favoarea actualului primar, fără doar şi poate - la Sectorul 1 se întâmplă exact acelaşi lucru. Doamna Armand are un nucleu dur de 25% - 27%. Poate unii doresc mai multă natură sălbatică. Faceţi doi paşi în Parcul Herăstrău şi o să fiţi ca în junglă, dar o junglă fetidă", a spus Bogdan Chirieac.

"Electoratul PSD din Sectorul 1 ar putea sa fie puternic tentat de candidatura lui Daniel Tudorache. Nu știu, partidele astea, coaliția nu mai discută unii cu altii...? Vedeți că mai este și domnul Liviu Negoiță care are și el un număr de voturi. Sunt persoane cu notorietate. Democrația este servită. Locuitorii din Sectorul 1 nu sunt serviți”, a mai zis analistul politic.

Vezi și: Daniel Tudorache candidează la Primăria Sectorului 1. Vrea revanșa în lupta cu Clotilde Armand. Fostul primar, despre "sacii cu voturi furați" și prioritățile sale 

Sebastian Burduja, cu motocicleta la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei. Chirieac: Are toate caracteristicile pentru a atrage electorat şi de la USR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel