Daniel Florea, primarul sectorului 5: Am emis certificatul pentru demolare

Elevii Şcolii 141 din Bucureşti, a cărei clădire urmează să fie demolată, vor învăţa din 11 septembrie la Şcoala 127, a anunţat, miercuri, primarul sectorului 5, Daniel Florea.

"Structura de rezistenţă este grav afectată şi nu avem nicio posibilitate să putem să o punem la un grad de siguranţă care să ne permită să aducem copiii în procesul de învăţământ în interiorul clădirii şi atunci am luat această decizie.

Am emis astăzi certificatul de urbanism pentru demolare. Probabil că în jur de 10 - 15 noiembrie vom fi terminat cu procedurile şi vom putea să începem demolarea. (...) Dacă reuşesc să încep construcţia în martie 2018, la 1 septembrie 2019 ea ar trebui să fie gata. Astea sunt lucrurile pe care mi le-au spus şi mie experţii", a afirmat primarul, într-o conferinţă de presă, notează Agerpres.

Potrivit acestuia, Primăria sectorului 5 va pune la dispoziţia elevilor Şcolii 141, care se va demola, după ce tavanul clădirii a căzut, două autocare şi un microbuz pentru a-i aduce la Şcoala 127, precizând că va solicita ajutor şi din partea RATB pentru linia 227. În ceea ce priveşte sala de sport a Şcolii 141, aflată în mijlocul curţii, primarul a arătat că aceasta ar putea fi mutată, sau demolată parţial, fie folosită în noua structură sau demolată total.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel