Daniel Băluță: Primăria Sectorului 4, campanie de donare sânge

Daniel Băluță: O nouă campanie de donare de sânge
Daniel Băluță: O nouă campanie de donare de sânge

Donăm sânge pentru a salva vieți! Acesta este apelul făcut astăzi de Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 și, totodată, inițiatorul unei noi campanii de donare de sânge la nivelul Primăriei Sectorului 4.

 Medic primar, înainte de toate, edilul Daniel Băluță cunoaște nevoia acută de sânge pe care o resimt spitalele de la noi, în special acum, când numărul donatorilor a scăzut dramatic, din cauza temerilor privind îmbolnăvirea cu noul tip de coronavirus, COVID-19.

Astfel că, pentru a doua oară în mai puțin de 4 luni de zile, Primarul a inițiat o nouă campanie de donare de sânge, el înșusi numărându-se printre cei care au dona .

Alături de primarul Daniel Băluță, mai mulți angajați ai primăriei și ai direcțiilor descentralizate au donat astăzi sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină București. Oamenii au înteles că, în afara celor care s-au îmbolnăvit cu noul tip de coronavirus, COVID-19, sunt foarte mulți bolnavi care au nevoie urgentă de sânge, mai ales în această perioadă, în care numărul donatorilor a scăzut considerabil, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

“Am venit să-mi exprim solidaritatea față de medicii care sunt astăzi în nevoie, în dorința de a face un apel la toți oamenii, ca aceștia să-i sprijine pe medici, să fie alături de ei în aceste momente dificile.  De asemenea, este foarte important să fim alături de toți cei care au o problemă medicală, pentru că, în afară de cei cu infecții COVID-19, există oameni care au nevoie de sânge și de asistență medicală permanentă.”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 al Municipiului București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel