Dăncilă îl pune la colț pe Orban!

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă i-a transmis un mesaj ferm premierului Ludovic Orban, precum și Guvernului în pandemie.

'Aroganța guvernanților = dezastru pentru România.

Am atras atenția de mai multă vreme că Guvernul Orban trebuie să lase deoparte modul de acțiune unilateral și atitudinea atotștiutoare și să accepte consultarea cu societatea și clasa politică. Îi asigur pe guvernanți că acest lucru n-ar fi un semn de slăbiciune, ci unul de înțelepciune.

Semnalul dat ieri de partidele parlamentare este foarte important și are rolul de a repune Parlamentul în centrul sistemului politic. Starea de urgență nu justifică deloc statul în poziția de drepți! L-am urmărit pe domnul Ludovic Orban de la începutul crizei și văd o tentație a cezarismului care mă îngrijorează.

A început să-i placă să decidă de unul singur (cu erori periodice), să acționeze de unul singur (cu rateuri deja evidente), să monologheze în loc să dialogheze. Iritarea Executivului în relația cu Parlamentul e un semnal prost în acest context.

Sper ca domnul Orban să înțeleagă de ce coordonarea dintre Guvern și Parlament este esențială pentru sănătatea românilor în contextul pandemiei, dar și pentru sănătatea democrației românești.' a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel